Adverteren op Theatermarkt.nl

In samenwerking met Theatermarkt biedt Marksson Media een aantrekkelijk pakket met een vaste totaalprijs voor het laten opmaken van een set advertentiebanners.

Met zogenaamde display-advertenties kunt u uw bedrijf of theatervoorstelling promoten wanneer mensen zoeken op Theatermarkt.nl. Maandelijks bereikt u zo meer dan 1000 in theaterproductie geïnteresseerde bezoekers.

 

Hiervoor zijn twee formaten advertentie nodig: een liggende leaderboard en een kleine vierkante advertentie, welke wij op basis van uw bedrijfshuisstijl of productie-artwork naar wens kunnen vormgeven.

Advertenties bieden niet veel ruimte, dus beperken we ons tot de volgende 4 elementen, waarmee we in beide formaten gaan spelen om tot een mooie advertentieset te komen:

 

1.  bedrijfslogo of productiebeeldmerk
2.  korte slogan of oproepende tekst
3.  actieknop
4.  achtergrondkleur of -afbeelding

Aanbod & prijs

Het opmaken van een set advertentiebanners bestaande uit 1 leaderboard en 1 kleine vierkante advertentie, inclusief eerste conceptontwerp en maximaal 2 feedbackrondes, kunnen wij u in samenwerking met Theatermarkt aanbieden voor het vaste bedrag van 149 euro.*

Vraag aan via Theatermarkt

* Vrijgesteld van btw. Extra feedbackrondes of afwijking van het op deze pagina aangeboden pakket wordt à € 55 per uur gefactureerd. Algemene voorwaarden van toepassing.

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!