Vlucht

Wat doe je wanneer je thuis niet meer veilig is? Dat is de centrale vraag in VLUCHT, een monoloog van Eric Corton waarvoor ik het artwork mocht ontwerpen.

VLUCHT poster

Home » Projecten » Vlucht

VLUCHT Instagram post

In VLUCHT volgen we het verhaal van Max. Max leidt een gewoon bestaan met zijn vrouw en twee kinderen. Hij is docent Nederlands en heeft een grote liefde voor literatuur en geschiedenis. Een enorm rechtvaardigheidsgevoel. En een mening. Dan verandert zijn leefwereld. Steeds meer dingen worden verboden. Meningen worden gevaarlijk. Max wordt ontslagen, bedreigd en opgepakt. Vrijgelaten en wéér opgepakt. Max neemt het moeilijkste besluit van zijn leven: hij vlucht. Naar een onbekende toekomst.

Eric Corton speelde de door hem zelf geschreven monoloog VLUCHT in juli 2021 op een braakliggend terrein in Amsterdam Sloterdijk, in productie van Solo Stories.

VLUCHT codekaartjes

In opdracht van producent Solo Stories ontwierp ik een artworkconcept in sfeer met de in VLUCHT behandelde thema’s, met als basis een posterbeeld dat ik vervolgens heb uitgewerkt tot online uitingen in een tiental verschillende formaten en een serie gedrukte codekaartjes bedoeld voor het interactieve aspect van de voorstelling.

 

+  artworkconcept  codekaartjes
poster  +  social media beelden

VLUCHT Facebook assets

“De samenwerking met Nik verliep soepel. Hij wist onze wensen vlot te vertalen naar mooie, passende ontwerpen. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!”


Merel Ooms

Producent Solo Stories

VLUCHT poster

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

Foto Eric Corton © Nanda Hagenaars

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!