The Visit

Een nooit eerder in Nederland vertoonde musical op de planken zetten: die uitdaging stelt Het Brabants Muziek-Theater zich komend seizoen met The Visit.

Home » Projecten » The Visit

The Visit vertelt het bloedstollende verhaal rondom de steenrijke Claire en haar jeugdliefde Alfred. Vernederd en belasterd verliet Claire jaren geleden haar geboortestad Güllen, maar verbitterd door het leven en machtiger dan ooit keert ze nu terug. Ze zint op wraak en stort het vervallen industriestadje in een hysterische, geldgedreven klopjacht. De musical kwam als Der Besuch der Alten Dame voor het eerst op de planken in Zwitserland in 2014.

Het Brabants Muziek-Theater is een reizend regionaal theatergezelschap dat al ruim 30 jaar groots opgezette musicals produceert. Het gezelschap brengt de Nederlandse première van The Visit in het voorjaar van 2022 naar verschillende theaters in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Bij Het Brabants Muziek-Theater speel ik al enkele jaren een dubbelrol achter de schermen: als marketingmanager coördineer ik alle PR- en marketingcommunicatie rondom The Visit, terwijl ik als toneelmeester zorg draag voor de technische voorbereiding en backstage supervisie van voorstellingen.

 

+  flyers  +  marketing  +  posters  +  programmaboek
+  social media content  +  video  +  stage management

“Nik is al jaren een onmisbare kracht binnen Het Brabants Muziek-Theater. Hij communiceert op een duidelijke wijze, voert zijn taken met precisie uit en zorgt er met zijn creatieve brein voor dat we in de volle breedte goed op de kaart staan!”


Alexandra Peperkamp

Producent Het Brabants Muziek-Theater

Speeldata

05 februari 2022 – Uden
24 februari 2022 – Nijmegen
12 maart 2022 – Venlo
24 maart 2022 – Breda
26 maart 2022 – Veldhoven
23 april 2022 – Veghel
21 mei 2022 – Waalwijk
18 juni 2022 – Oss

Meer over dit project volgt…

Benieuwd wat Marksson Media voor jouw productie kan betekenen? Ik help je graag met creatieve marketing, vormgeving of productie. Een one-man-show, maar dan achter de schermen!

NL – Het op deze pagina getoonde artwork van The Visit is geproduceerd onder licentie en met goedkeuring van Vereinigte Bühnen Wien.
EN – The artwork for The Visit shown on this page was produced under license and with the approval of Vereinigte Bühnen Wien.

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van alles-in-één productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!