The Visit

Als amateurgezelschap een nooit eerder in Nederland vertoonde musical op de planken brengen: die uitdaging stelde BMT Producties zich met The Visit.

The Visit poster

Home » Projecten » The Visit

De musical The Visit vertelt het bloedstollende verhaal van de miljardair Claire Zachanassian, die na ruim 40 jaar terugkeert naar het verarmde stadje Güllen en de wanhopige inwoners twee miljard euro biedt op één enkele voorwaarde: de dood van haar jeugdliefde Alfred. Een overweldigende muzikale sneltrein van geldzucht en paranoia volgt, afgewisseld met emotionele flashbacks naar wat was en wat had kunnen zijn.

BMT Producties (voorheen Het Brabants Muziek-Theater) is een regionaal reizende theatergroep die al ruim 30 jaar groots opgezette musicals maakt. Het gezelschap bracht de Nederlandse première van The Visit in het voorjaar van 2022 naar verschillende theaters in Noord-Brabant en Limburg.

The Visit programmaboek voorkaft

Bij BMT speel ik al enkele jaren een dubbelrol achter de schermen: als marketingmanager coördineer ik alle PR- en marketingcommunicatie rondom The Visit, terwijl ik als stagemanager zorg draag voor de technische voorbereiding en backstage supervisie van voorstellingen.

 

+  marketingplan  +  posterbeeld  +  flyer
+  programmaboek +  social media beelden
+  brochure  video  +  stagemanagement

The Visit programmaboek binnenpagina's

“Nik is al jaren een onmisbare kracht binnen BMT. Hij communiceert op een duidelijke wijze, voert zijn taken met precisie uit en zorgt er met zijn creatieve brein voor dat we in de volle breedte goed op de kaart staan!”


Alexandra Peperkamp

Producent BMT Producties

The Visit flyer

Van marketingplan tot artworkconcept, van posters en flyers tot programmaboek en sponsorbrochure en van videoteaser tot Instagram story content: voor The Visit produceerde ik een breed scala aan digitaal en fysiek promotiemateriaal.

Bovendien coördineerde ik een team van toegewijde vrijwilligers die zich bezig hielden met nieuwsbrieven, perscommunicatie, fotografie en social media.

The Visit sponsorbrochure

Als eerste stagemanager was ik verantwoordelijk voor de uitwerking van (veiligheids)technische draaiboeken, riders en cuelijsten en de coördinatie van technici en stage crew tijdens de uitvoeringen van The Visit.

The Visit sponsorbanner

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

NL – Het op deze pagina getoonde artwork van The Visit is geproduceerd onder licentie en met goedkeuring van Vereinigte Bühnen Wien.
EN – The artwork for The Visit shown on this page was produced under license and with the approval of Vereinigte Bühnen Wien.

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!