The Visit

Een nooit eerder in Nederland vertoonde musical op de planken zetten: die uitdaging stelt Het Brabants Muziek-Theater zich komend seizoen met The Visit.

Home » Projecten » The Visit

The Visit vertelt het bloedstollende verhaal rondom de steenrijke Claire en haar jeugdliefde Alfred. Vernederd en belasterd verliet Claire jaren geleden haar geboortestad Güllen, maar verbitterd door het leven en machtiger dan ooit keert ze nu terug. Ze zint op wraak en stort het vervallen industriestadje in een hysterische, geldgedreven klopjacht. De musical kwam als Der Besuch der Alten Dame voor het eerst op de planken in Zwitserland in 2014.

Het Brabants Muziek-Theater is een reizend regionaal theatergezelschap dat al ruim 25 jaar groots opgezette musicals produceert. Het gezelschap brengt de Nederlandse première van The Visit in het najaar van 2020 naar verschillende theaters in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Bij Het Brabants Muziek-Theater speel ik achter de schermen een dubbelrol: als marketingmanager coördineer ik alle PR- en marketingcommunicatie rondom The Visit, terwijl ik als toneelmeester zorg draag voor technische voorbereiding en supervisie van voorstellingen.

 

+  artwork  +  drukwerk  +  online marketing
+  vormgeving  +  video  +  stage management

“Nik is al jaren een onmisbare kracht binnen Het Brabants Muziek-Theater. Hij communiceert op een duidelijke wijze, voert zijn taken met precisie uit en zorgt er met zijn creatieve brein voor dat we in de volle breedte goed op de kaart staan!”


Alexandra Peperkamp

Producent Het Brabants Muziek-Theater

Speeldata

Zaterdag 3 oktober – Oss
Zaterdag 10 oktober – Waalwijk
Donderdag 29 oktober – Nijmegen
Zaterdag 31 oktober – Uden
Zaterdag 07 november – Venlo
Donderdag 12 november – Breda
Zaterdag 21 november – Veldhoven
Zaterdag 28 november – Veghel

Meer over dit project volgt…

Benieuwd wat Marksson Media voor jouw productie kan betekenen? Ik help je graag met creatieve marketing, maar ook met technische productie. Een one-man-show, maar dan achter de schermen.

NL – Het op deze pagina getoonde artwork van The Visit is geproduceerd onder licentie en met goedkeuring van Vereinigte Bühnen Wien.
EN – The artwork for The Visit shown on this page was produced under license and with the approval of Vereinigte Bühnen Wien.