The Bridges
of Madison County

Ook in de culturele sector is het soms snel schakelen. Zoals bij het opmaken van de programmafolder van The Bridges of Madison County, slechts één week voor de première.

The Bridges of Madison County poster

Home » Projecten » The Bridges of Madison County

The Bridges of Madison County programmafolder

The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County, waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval leert ze Robert kennen en komt ze voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep. De met Tony Awards bekroonde muziek van Jason Robert Brown is een hartverwarmende combinatie van de zwierige Italiaanse volksmuziek van Francesca en de Amerikaanse country van Robert. The Daily News noemde het: “one of Broadways best scores in the last decade”. De musical ging in de zomer van 2018 voor een periode van twee weken in reprise in het DeLaMar Theater in Amsterdam, in productie van OpusOne.

The Bridges of Madison County programmafolder

Wegens last-minute uitval van een eerder gecontracteerde vormgever werd Marksson Media door producent OpusOne gevraagd om met spoed een programmafolder op te maken. Met de bestaande artworkstijl als basis werd dit binnen een week gerealiseerd.

The Bridges of Madison County programmafolder

“De flexibiliteit die nodig is in de culturele sector, vonden wij bij Nik. Hij maakte zich het bestaande artwork in korte tijd eigen, begreep onze visie en gaf de programmafolder een frisse en eigentijdse look. Nik werkte met een realistische planning, was duidelijk in communicatie en leverde een topresultaat.”


OpusOne

The Bridges of Madison County programmafolder

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

NL – Het op deze pagina getoonde artwork van The Bridges of Madison County is gebaseerd op het bestaande artworkontwerp door Buro Fritz.
EN – The artwork for The Bridges of Madison County shown on this page was based on the existing production artwork designed by Buro Fritz.

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!