Second Life

Second Life gaat over het verlangen naar een nieuwe identiteit. Een gelaagde dansvoorstelling vormgegeven vanuit verschillende perspectieven; een concept dat ik terug liet komen in het artwork.

Second Life poster

Home » Projecten » Second Life

Second Life posters

Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen. Ruim veertig jaar later kiest choreograaf Jasper van Luijk voor een nieuw perspectief en ensceneert hij het liefdespaar te midden van een dwingend krachtenveld aan beeld, geluid en choreografie. Met de komst van een cameraman verandert de dynamiek tussen de dansers op het toneel. Het registreren van beweging zet een keten aan reacties in gang en neemt het publiek mee in een parallelvertelling op beeld.

Second Life stond in het voorjaar van 2023 in de theaters, in productie van cross-disciplinair dansgezelschap SHIFFT.

Second Life flyer

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

Foto © Sjoerd Derine

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!