Nu ik je zie

Een bijzondere solovoorstelling over een zoektocht van een twintiger naar zijn eigen identiteit: Nu ik je zie is de nieuwste toevoeging in een reeks artworkontwerpen voor producent Solo Stories.

Nu ik je zie poster

Home » Projecten » Nu ik je zie

Nu Ik Je Zie insta post

Nu ik je zie is een solovoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Merlijn Kamerling, zoon van Antonie Kamerling. Het leven en de dood van zijn vader staan bij miljoenen mensen in het geheugen gegrift, maar Merlijn weet er helemaal niet zo veel van. Voor het eerst gaat hij daarom echt op zoek naar wie Antonie was. Hij bezoekt familieleden en vrienden die hij hiervoor altijd uit de weg ging. Hij praat met hen over Antonie, wat hij wilde, waarin ze op elkaar lijken. Wat weten zij van zijn vader, van zijn depressies? Kunnen ze Merlijn helpen aan meer mooie herinneringen aan zijn vader?

Nu ik je zie werd in het voorjaar van 2022 gespeeld door Soy Kroon, in productie van Solo Stories.

Nu Ik Je Zie flyer

In opdracht van producent Solo Stories ontwierp ik het artwork voor deze bijzondere solovoorstelling, met als basis de krachtige zwart-witfoto van Soy in combinatie met een gestapeld woordmerk, dat ik vervolgens heb uitgewerkt tot verschillende on- en offline uitingen.

 

+  artworkconcept  flyer  poster
perswand  roll-up banner
+  social media beelden

Nu Ik Je Zie uitnodiging

“De samenwerking met Nik verliep soepel. Hij wist onze wensen vlot te vertalen naar mooie, passende ontwerpen. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!”


Merel Ooms

Producent Solo Stories

Nu Ik Je Zie rollup banner

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

Foto Soy Kroon © Annemieke van der Togt

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!