Krave

In een eerste samenwerking met dansgezelschap SHIFFT en theaterhuis DOX ontwierp ik het artworkbeeld voor Krave, een hypnotiserende ontsnapping uit het alledaagse.

Krave poster

Home » Projecten » Krave

Krave posters op betonnen achtergrond

Een intense honger naar samenzijn, dát is Krave. Zeven dansers ontmoeten elkaar in een laatste poging om los te komen van de wereld om hen heen. Een dwingende maatschappij die altijd maar vraagt om meer. Ondanks hun verschillen hunkeren ze naar contact, naar een manier om samen te smelten. Hoe vluchtig of tijdelijk dan ook.

Krave is een fysieke voorstelling waarin lichamen raven, botsen, verstrengelen en elkaar opzwepen. Waarin alle jaargetijden in één nacht verstrijken. Waar zielen versmelten tot er een opgetogen menigte overblijft met slechts één angst: het onder ogen komen van de naderende ochtend.

Krave promokaartjes

Voor Krave werd gekozen voor een duocampagne van twee foto’s met dansers Liel Fibak en Terencio Douw, waaromheen ik een beeldvorm ontwierp die beide posters in balans brengt en ieder zowel herkenbaarheid als eigenheid geeft.

 

+  artworkconcept  poster
+  promokaartjes  webbanners

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

Foto’s Liel en Terencio © Nick van Tiem

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!