International Theatre Collective Eindhoven

Na een gedwongen pauze tijdens coronatijd was het Eindhovense theatercollectief ITCE begin 2022 op zoek naar een huisstijl-update waarmee ze weer vol energie van start kon met nieuwe theaterproducties.

ITCE poster

Home » Projecten » International Theatre Collective Eindhoven

ITCE Instagram post
International Theatre Collective Eindhoven maakt voorstellingen voor een internationaal publiek. De gekozen thema’s sluiten aan bij wat er leeft bij zowel internationals als ‘locals’. De diversiteit van de internationale gemeenschap wordt gezien als rijkdom en bron voor het maken van theater.
Die visie verwerkte ik in een dynamisch beeldmerk vol contrast, met krachtige kleuren, strakke letters tegenover een organische vorm waarin de gemeente Eindhoven te herkennen is. Gebonden aan de stad, maar open naar de wereld.
ITCE brand style guide

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!