In het licht

Een aangrijpende muzikale monoloog over het misbruik dat gevierd cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen als kind overkwam. Dat vroeg om een krachtig artworkconcept, passend bij het belangrijke onderwerp van In het licht.

In Het Licht poster

Home » Projecten » In het licht

In Het Licht instagram post

In het licht is een aangrijpende en belangrijke monoloog over misbruik, gebaseerd op het autobiografische boek ‘Mijn ware verhaal’ van Karin Bloemen. Tijdens het optreden van een zangeres dwalen haar gedachten af naar haar jeugd. Jaren die getekend zijn door gruwelijke gebeurtenissen in haar jeugd. Wat doet het met een jong meisje als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien? Waarom greep niemand in? En hoe vind je de kracht om niet langer te zwijgen?

In het licht werd in het voorjaar van 2022 gespeeld door Lisse Knaapen, met nieuwe muziek van Ellen ten Damme, in productie van Solo Stories.

In Het Licht flyer

In opdracht van producent Solo Stories ontwierp ik het artwork voor deze belangrijke muzikale monoloog over misbruik, met als basis de krachtige foto van Lisse in combinatie met een sterk contrasterend woordmerk, dat ik vervolgens heb uitgewerkt tot verschillende on- en offline uitingen.

 

+  artworkconcept  cd bedrukking
flyer  poster  roll-up banner
+  social media beelden

In Het Licht CD bedrukking

“De samenwerking met Nik verliep soepel. Hij wist onze wensen vlot te vertalen naar mooie, passende ontwerpen. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!”


Merel Ooms

Producent Solo Stories

In Het Licht roll-up banner

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

Foto Lisse Knaapen © Annemieke van der Togt

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!