Fun Home

Gebruik (moeten) maken van origineel artwork onder licentie biedt voordelen, maar ook uitdagingen. Voor de Nederlandse productie van de musical Fun Home vonden we balans tussen herkenbaarheid en eigenheid.

Fun Home poster

Home » Projecten » Fun Home

Fun Home flyer

Fun Home is een autobiografische off-Broadway musical, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Alison Bechdel. Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Pennsylvania met flashbacks naar het recente verleden. De bijzondere relatie van Alison en haar vader komt onder druk te staan als zij tot de ontdekking komt dat ze lesbisch is en zich tot haar vader wendt voor steun. Zijn leven komt op losse schroeven te staan, want hij is zelf homoseksueel en is daar nooit voor uitgekomen.

Als onderdeel van het culturele programma van Pride Amsterdam stond Fun Home in de zomer van 2019 twee weken in Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Schouwburg Amsterdam), in productie van OpusOne.

Fun Home programmafolder

Met de artworkstijl van de originele Amerikaanse productie als basis ontwierp ik een breed scala aan drukwerk voor Fun Home, waaronder een luikgevouwen programmafolder waardoor je het verhaal echt ‘binnenstapt’.

 

+  flyer  +  poster  programmafolder
+  roll-up banner  +  reclamezuil

Fun Home programmafolder open
Fun Home roll-up banner

Marksson Media geeft vorm aan cultuur. Grafisch ontwerp en mediaproductie voor musical en theater. Benieuwd naar wat ik voor jouw productie kan betekenen?

NL – Het op deze pagina getoonde artwork van Fun Home is gebaseerd op het originele artworkontwerp door SpotCo.
EN – The artwork for Fun Home shown on this page was based on the original production artwork designed by SpotCo.

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van creatief productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!