Fun Home

Gebruik (moeten) maken van origineel artwork onder licentie biedt voordelen, maar ook uitdagingen. Voor de Nederlandse productie van de musical Fun Home vonden we balans tussen herkenbaarheid en eigenheid.

Fun Home poster

Home » Projecten » Fun Home

Fun Home flyer

Fun Home is een autobiografische off-Broadway musical, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Alison Bechdel. Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Pennsylvania met flashbacks naar het recente verleden. De bijzondere relatie van Alison en haar vader komt onder druk te staan als zij tot de ontdekking komt dat ze lesbisch is en zich tot haar vader wendt voor steun. Zijn leven komt op losse schroeven te staan, want hij is zelf homoseksueel en is daar nooit voor uitgekomen.

Als onderdeel van het culturele programma van Pride Amsterdam stond Fun Home in de zomer van 2019 twee weken in Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Schouwburg Amsterdam), in productie van OpusOne.

Fun Home programmafolder

Met de artworkstijl van de originele Amerikaanse productie als basis ontwierp ik een breed scala aan drukwerk voor Fun Home, waaronder een luikgevouwen programmafolder waardoor je het verhaal echt ‘binnenstapt’.

 

+  flyer  +  poster  programmafolder
+  roll-up banner  +  reclamezuil

Fun Home programmafolder open
Fun Home roll-up banner

Benieuwd wat Marksson Media voor jouw productie kan betekenen? Ik help je graag met creatieve marketing, maar ook met technische productie. Een one-man-show, maar dan achter de schermen.