Amateur Musical Awards Gala

Na een succesvolle eerste samenwerking in 2018 vertrouwde de organisatie van de Amateur Musical Awards ook voor haar jubileumjaar op Marksson Media voor het artworkontwerp.

Amateur Musical Awards poster

Home » Projecten » Amateur Musical Awards

Champagne glitters

De Amateur Musical Awards zijn juryprijzen voor de beste prestaties in een Nederlandse amateurmusicalproductie. Elke organisatie die met amateurs een musicalproductie maakt, kan zich aanmelden als deelnemer. Inzendingen worden beoordeeld door een professionele vakjury en de uiteindelijke kanshebbers treden onder begeleiding van een live-orkest op tijdens het Amateur Musical Awards Gala, waar de awards worden uitgereikt door prominenten uit het musicalvak. Dit jaar werd het 5-jarig jubileum gevierd met een groots gala in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Amateur Musical Awards jubileumboeken

Voor het artwork van deze jubileumeditie greep ik terug op het bestaande beeldmerk en herkenbare font van de Awards, waaromheen ik een luxueuze stijl ontwierp van gouden elementen op een fluweelrode achtergrond.

 

+  artwork  +  poster  +  programmaboek
+  roll-up banner  +  sponsorwand

Amateur Musical Awards jubileumboek open

Nik is niet alleen creatief ontzettend waardevol, hij is ook een nauwkeurige editor die aan alle puntjes op de i denkt. Wij zijn trots op dit prachtige jubileumboek!”


Guido van Gend & Margot Oudshoorn

Stichting Amateur Musical Nederland

Amateur Musical Awards sponsorwand

Benieuwd wat Marksson Media voor jouw productie kan betekenen? Ik help je graag met creatieve marketing, vormgeving of productie. Een one-man-show, maar dan achter de schermen!

Klaar voor aanvang?

Ik auditeer graag naar de rol van alles-in-één productiepartner!

Stuur een e-mail naar info@markssonmedia.nl of een appje naar 06 185 44 222.

Of doe lekker sociaal via Facebook, Instagram of Twitter.

Bellen?   Dat heeft niet zoveel zin, want mijn telefoon staat vaak op stil (ik kom te veel in theaters denk ik). Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!